وقتی داری یه کاری رو برای یه مشتری انجام می دی، و مشتری آن لاین نشسته و هی از تو پریویو می خواد و تو میخوای کار رو هی بهش نشون بدی، یا این که فایل نهایی رو براش بفرستی، اول فایل رو توی فوتوشاپ سیو می کنی. بعد میری کروم رو باز می کنی. روی لینک جیمیل کلیک می کنی تا باز بشه. با چند ثانیه تاخیر جیمیل باز میشه. روی دکمه ی کمپوز کلیک می کنی. صفحه ی ایمیل جدید باز میشه. روی لینک اتچ کلیک می کنی و از توی پنجره ی باز شده، اینقدر نویگیت می کنی تا برسی به فایل مورد نظر. اتچش می کنی و بعد سند. من هم قبلا تا یکی دو روز پیش همین کار ها رو هر بار می کردم. الان دیگه بعد از سیو کردن کار هیچ کاری نمی کنم. خودش میرسه دست مشتری. هر تغییری هم که توی کار بدم، با زدن کلید های شورت کات سیو، اون تغییرات روی فایل دست مشتری هم اعمال میشه.

چجوری؟ گوگل درایو رو دانلود کرده و نصب می کنیم. یه فولدر توی مای داکیومنت ما می سازه به اسم گوگل درایو. ما توی اون، یه فولدر به اسم مشتری می سازیم. بعد با مشتری مورد نظر شیرش می کنیم. بعد شورت کات اون فولدر گوگل درایو رو به پنجره ی سیو فوتوشاپمون اضافه می کنیم تا سریع بهش دسترسی داشته باشیم. برای این کار تو جستجوی استارت منو می نویسیم، Edit group policy، این برنامه رو باز می کنیم. آدرس زیر رو دنبال می کنیم تا برسیم به: Items displayed in Places Bar

Local Group Policy Editor > (User Configuration) Asministrative Templates > Windows Components > Windows Explorer > Common Open File Dialog

Items displayed in Places Bar رو باز می کنیم. Enabled رو تیک می زنیم تا فعال بشه. آدرس فولدر گوگل درایومون رو به لیست Places to Display اضافه می کنیم و اوکی می کنیم.

حالا وقتی توی فوتوشاپ بخواهیم کاری رو سیو کنیم و پنجره ی سیو یا سیو از باز بشه، گوگل درایو به گزینه های لیست سمت چپ اضافه شده و تنها با یک کلیک می تونیم واردش بشیم و کارمون رو اونجا سیو کنیم. وقتی فایل جدیدی رو وارد فولدر شیر شده ی مشتری قرار می دید، بعد از مدت زمانی که کوتاهی و بلندیش به سرعت اینترنتتون بستگی داره، همون فایل توی فولدر گوگل درایو توی کامپیوتر مشتری قرار می گیره. و دیگه مشتری هم لازم نیست هر دفعه وارد جی میلش بشه و اتچمنت رو دانلود کنه.

برای این که فولدری که ما با مشتری شیر کردیم تو کامپیوتر مشتری و تو فولدر گوگل درایوش قرار بگیره باید این کارها رو انجام بده. از طریق مرورگر وارد صفحه ی گوگل درایوش بشه. تو منوی سمت چپ گزینه ی Shared with me رو کلیک کنه تا فولدری که ما باش به اشتراک گذاشتیم رو ببینه. تیک کنار اون فولدر رو بزنه تا فولدر انتخاب بشه و بعد دکمه ی Add to My Drive رو بزنه تا اون فولدر به فولدر های توی کامپیوترش اضافه بشه.